DE PLAATSING VAN UW DAKTERRAS
(Scroll down voor fotoboek)


De voorbereiding


Voor aanvang van de werken gaan wij van start met een grondige reiniging van uw dakbedekking, roofing, epdm of andere.


Platte daken hellen steeds af voor de waterafvoer, daarom wordt het volledige dak nagemeten zodat we het hoogste punt van uw dak kunnen bepalen.
Vervolgens kunnen we dan ook de verhouding van de polypropyleenpoten per m² berekenen en ook de afstand van de onderbalken wordt berekend volgens de strengste normen.


Dankzij deze procedure bereiken wij de hoogst mogelijke stabiliteit voor uw dakterras.
Belangrijk om weten is dat de poten ‘los’ op het dak staan en dat er nooit contact is tussen het terrashout en de muren of de dakbedekking.
Wij werken enkel met een hardhouten onder-structuur om de duurzaamheid van uw terras te garanderen.  Het gebruik van de polypropyleenpoten draagt bij tot de bescherming van uw dakbedekking en de verluchting van het hout zodat u lang onbezorgd plezier hebt van uw dakterrassen.


Aanleg van het dakterras


Wij maken steeds gebruikt van kwalitatieve houtsoorten (Ipé, Padoek, Teak,…) en werken altijd met ‘blinde bevestigingen’. 
Ook het blind bevestigen van de terrasplanken op de aloude ambachtelijke manier met  'tappen'  is mogelijk.
Alle afvoergaten worden voorzien van luikjes zodat deze steeds makkelijk bereikbaar zijn voor onderhoudswerken.  Op platte daken worden er ook nog extra  ‘spinnen’ voor de afvoergaten geplaatst om bv bladafval tegen te houden.


U kan bij ons ook terecht voor aanleg van tuinterrassen en zwembadterrassen
en uiteraard dakterrassen  !


dakterrassen | dakterrassen


Nederlands


HOME
DAKTERRASSEN
TUINTERRAS
ZWEMBAD-AFWERKING
- IPE
- PADOEK
- BANGKIRAI
ONDERHOUD
CONTACT
OVER-ONS