Een terras van een zwembad plaatsen gebeurt in verschillende stappen

1. De oppervlakte voorzien van een verharde ondergrond

Als er nog geen verharde ondergrond is, wordt de terrasoppervlakte eerst afgegraven en uitgevlakt. Nadien wordt een anti-worteldoek geplaatst  en wordt het geheel aangewerkt met stabilisé.
Alle grond kan door ons af- of aangevoerd worden en wordt uitsluitend gestort in erkende centra.
Waar nodig graven we de oppervlakte manueel uit om geen bandensporen of beschadigingen te veroorzaken aan bestaand groen in uw tuin.

2. De onderstructuur plaatsen

De onderstructuur bestaat altijd uit hardhout omdat deze qua stabiliteit en levensduur minstens even belangrijk is als de terrasplank zelf. Tussen stabilisé en onder-structuur plaatsen we extra rubbers om elk storend geluid te vermijden én de verluchting van de onderstructuur te optimaliseren. Er zal trouwens nooit enig rechtstreeks contact zijn tussen uw terras en het bad.

3. Het terras van een zwembad plaatsen


Het zwembadterras wordt geplaatst in Ipé, Padoek, Teak of een andere kwalitatieve houtsoort en altijd met 'blinde', onzichtbare bevestigingen. Wij slagen erin zelfs trappen of luiken of plinten blind te bevestigen door middel van tappen, de aloude ambachtelijke manier van bevestigen van hout op scheepsdekken.

4. Einde der werken

Uw zwembadterras is voor ons afgewerkt als u tevreden bent én wij er zeker van mogen zijn weer een nieuwe tevreden klant bij te hebben. Wij maken nooit publiciteit omdat onze klanten ons aanbevelen aan familie, vrienden, etc. Zo hebben wij reeds een "achtste generatie via via"-aanbeveling die oorspronkelijk begon in 1993 en die onlangs bevestigd werd met een bestelling.

Voor fotos van onze realisaties klik hier  http://www.bangkiraiterras.be/nl/terras-zwembad/

dakterrassen | dakterrassen


Nederlands


HOME
DAKTERRASSEN
TUINTERRAS
ZWEMBAD-AFWERKING
- IPE
- PADOEK
- BANGKIRAI
ONDERHOUD
CONTACT
OVER-ONS